CVR: 36046627 – Jobsi.dk (en del af Ten Steps ApS)

PERSONDATAPOLITIK HOS JOBSI.DK.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Jobsi.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Data der oprettes er kategoriseret som Almindelige personoplysninger.

Efter du har oprettet en profil samt et CV hos Jobsi.dk, opbevares dine data i vores system, så længe du har en profil, efter du har accepteret dette samtykke. 

Du kan til enhver tid kontakte os og bede om at få indsigt i dine data eller få dem samt din profil slettet. Sletning af profil samt data foregår via din profilside eller ved at kontakte os på mp@jobsi.dk.

Det er et krav at vi kan opbevare dine indsendte data, da vi bruger denne i rekrutteringsprocessen. Alt dataoverførsel foregår gennem en krypteret SSL-forbindelse efter gældende standarder.

Dine data bliver behandlet fortroligt, og kun med relevante medarbejdere bag Jobsi.dk, samt relevante arbejdsgivere, der måtte have interesse i netop din profil. De oprettede virksomheder, har på forhånd accepteret fuld fortrolighed af dine data, før de får adgang til din profil og derved dine indsendte/oprettede data.
Data bliver opbevaret i eksternt datacenter der har gældende sikkerhed ISO 27001-certifikat og ISAE 3402 type 2 it-sikkerhed.

Jobsi.dk benytter cookies, for at optimere din oplevelse ved brug af sitet. Vores cookiepolitik kan læses her.

I tilfælde af databrud (ved f.eks. hacking), vurderes der omfanget af dette samt risikoen herved. Herefter vil vi, hvis risikoen er omfattende, som dataansvarlig, anmelde et brud på persondatasikkerheden til Datatilsynet. Eventuelle berørte personer, vil også få besked. Vurderes det at være usandsynligt at bruddet indebærer risiko for personrettighder eller frihedsrettighder, anmeldes databrud ikke.

Jobsi.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Opretter en konto/profil/CV

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Jobsi.dk er Ten Steps ApS, Runegårdsvej 28.

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og e-mail adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har efterspurgt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en bekræftelse samt til vores Jobagent system.

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af Jobagent. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at benytte diverse services på vores side, vil du desværre ikke have mulighed for at bruge Jobsi.dk til fulde.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til mp@jobsi.dk.

Opret bruger og CV

Bliv synlig for vores virksomheder på få minutter.

Jeg giver samtykke og accepterer Jobsi.dk's persondatapolitik